Maak kennis met onze professionals

Advocaat / Attorney at Law

Samad Laghmouchi

Opgeleid als civiel en fiscaal jurist is Samad in 2004 gestart als specialist in de internationale en directe fiscaliteit en sinds 2009 actief als adviserende en procederende advocaat

Samad onderscheidt zich met zijn ruime ervaring als internationale belastingadviseur, achtergrond in het bedrijfsleven en de nodige proceservaring van veel andere advocaten. Zo heeft Samad geruime tijd als internationaal belastingadviseur bij Deloitte in Nederland en in Koeweit bij EY vanuit Koeweit gewerkt, als politiek-juridisch adviseur in het bedrijfsleven en was hij eveneens actief als parttime docent (internationaal) fiscaal recht bij onder meer de Universiteit Leiden. Met zijn gedegen kennis van het materiële- en procesrecht en de nodige ervaring in het bedrijfsleven kan Samad zijn cliënten adequaat adviseren teneinde risico's te minimaliseren, en bijstaan bij zowel onderhandelingen als bij procedures wanneer dat nodig is.

Samad is naast zijn werkzaamheden als advocaat, als toezichthouder actief in de non-profit sector en docent en spreker tijdens bijeenkomsten of seminars. Tevens is hij verbonden als freelance auteur bij FiscaalTotaal, Nextens en Fiscaal Adviesmagazine.

Advocaat / Attorney at Law

Najat Idrissi

Na zes jaar werkzaam te zijn geweest als btw-specialist, is Najat in 2017 gestart als fiscaal advocaat waarbij de nadruk ligt op de indirecte belastingen.

Najat is een van de weinige advocaten die zich heeft gespecialiseerd in de indirecte belastingen (btw, douane en accijns).
Najat onderscheidt zich van andere advocaten door naast kennis van het formele recht en procesrecht ook haar kennis van het materiële recht in te zetten. Die combinatie verhoogt de kans op het behalen van het meest optimale resultaat voor de cliënt.
Zij wordt vaak gevraagd om de btw-positie van organisaties in kaart te brengen. Als blijkt dat in het verleden (abusievelijk) onjuist is gehandeld, kan dit nadelige gevolgen met zich brengen. Najat begeleidt deze organisaties bij het inkeren en het goed neerzetten van de btw-positie.
Naast haar advocatuurlijke werkzaamheden geeft zij college en promoveert zij aan de Erasmus Universiteit onder de werktitel btw en goede doelen. Daarnaast is zij een veel gevraagd auteur op het gebied van de BTW en spreker tijdens bijeenkomsten of congressen. Tevens is zij verbonden als redactiemedewerker btw bij FiscaalTotaal.
Advocaat / Attorney at Law

Touria Khidous

Touria heeft zich sinds het jaar 2015 gespecialiseerd in fiscale en financiële (straf-)zaken. Zij is in het jaar 2020 gestart als fiscaal advocaat.

Touria heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in fiscale en financiële (straf-)zaken. Met haar gedegen kennis en praktijkervaring voorziet Touria cliënten van bijstand op hoog niveau.
Zij heeft zich de afgelopen jaren met name ook gespecialiseerd op het gebied van het formele belastingrecht en invorderingskwesties. Door haar specialistische kennis en kunde in te zetten, kan het maximale resultaat worden behaald voor de cliënt.

Touria is naast haar werkzaamheden als advocaat, verbonden als auteur aan FiscaalTotaal en Nextens.